Nieuws
Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) klachten verminderen door voeding: aanpak en begeleiding voor zorgprofessionals
Als zorgprofessional bent u ongetwijfeld bekend met de impact van Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) op de kwaliteit van leven van patiënten. PDS is een veelvoorkomende...
Lees meerDNA testen in preventieve zorg
In de moderne geneeskunde speelt preventie een steeds grotere rol. Het voorkomen van ziekten is niet alleen voordeliger voor de cliënt, maar verlaagt ook de...
Lees meerImpact Fair 2025
Van 3 tot en met 5 april 2025 vindt in de Koninklijke Jaarbeurs te Utrecht de Impact Fair plaats, Europa's grootste evenement voor iedereen die...
Lees meerTesten van toxische stoffen in urine
In onze moderne samenleving worden we dagelijks blootgesteld aan diverse toxische stoffen via luchtvervuiling, voeding, cosmetica, schoonmaakproducten en industriële materialen. Deze blootstelling kan negatieve gevolgen...
Lees meerDe dag van werkplezier in de zorg: wij danken u voor uw inzet
De zorgsector is de ruggengraat van onze samenleving. Dag in, dag uit werkt u als behandelaar met toewijding, empathie en expertise om het welzijn van...
Lees meerEen nieuwe definitie van obesitas
Obesitas vormt wereldwijd een van de grootste uitdagingen op het gebied van volksgezondheid, en Nederland is daarop geen uitzondering. Recente ontwikkelingen in de obesitaszorg, waaronder...
Lees meerVerschil voedselintolerantie en voedselallergie type 3
Wist u dat er verschillende soorten reacties tegen voeding zijn en dat deze in de medische en niet-medische wereld heel vaak foutief door elkaar heen...
Lees meerDank voor een Geweldig 2024!
Beste behandelaar, bedankt voor uw vertrouwen en samenwerking in 2024. Samen hebben we gezorgd voor betere gezondheid en welzijn. We kijken ernaar uit om in...
Lees meerTesten van voedselallergie
IgG-voedselallergie zorgt steeds vaker voor gezondheidsproblemen. Dergelijke allergieën blijven vaak onopgemerkt omdat symptomen pas enkele uren of zelfs dagen na de consumptie van het zogenaamde ’trigger food’ optreden. Dit maakt het ontzettend moeilijk om de juiste voedselcomponenten te identificeren.