Nieuws
Wereld Hepatitis Dag: samen op weg naar een wereld zonder hepatitis
Op 28 juli vieren we Wereld Hepatitis Dag, een belangrijke gelegenheid om het bewustzijn te vergroten over deze ernstige en vaak onderschatte ziekte. Wereldwijd treft...
Lees meerNederlanders voelen zich minder gezond
In 2022 gaf ruim 70% van de Nederlanders aan dat hun gezondheid goed of zeer goed was. Dit is een forse daling ten opzichte van...
Lees meerWebinar ”De invloed van voeding op het bewegingsapparaat”
Wij zijn verheugd u uit te nodigen voor een informatieve webinar met een onderwerp dat van cruciaal belang is voor uw dagelijkse praktijk: “De invloed...
Lees meerWebinar: Darmmicrobioom en darm-brein-as
Op dinsdag de 20e juni wordt door LHM Diagnostiek een Webinar georganiseerd met als onderwerp het darmmicrobioom en in het bijzonder de darm-brein-as. Update:...
Lees meerVruchtbaarheid bij vrouwen en de relatie met leefstijlfactoren
Veel factoren hebben invloed op de vitaliteit en daarbij direct en indirect op de vruchtbaarheid van mensen. Vruchtbaarheid in het algemeen is een complex onderwerp...
Lees meerNieuw: Parasieten onderzoek in ontlasting
Veel mensen zijn van mening dat parasieten alleen voorkomen in het buitenland, maar niets is minder waar. In deze nieuwsblog leggen we uit wat parasieten...
Lees meerVIPS pilot: vitaliteit voor werknemers
LHM Diagnostiek is trotse partner van de ‘personalised nutrition community’ van FoodvalleyNL. FoodvalleyNL is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor de transitie naar een...
Lees meerWebinar Genetic metabolic analysis – A practical example of modern personalized nutrition
Wij organiseren een nieuwe online webinar op dinsdag 04-04-2023 over het onderwerp “de rol van DNA bij het metabolisme”. De webinar wordt gehouden van 19:30...
Lees meerTesten van voedselallergie
IgG-voedselallergie zorgt steeds vaker voor gezondheidsproblemen. Dergelijke allergieën blijven vaak onopgemerkt omdat symptomen pas enkele uren of zelfs dagen na de consumptie van het zogenaamde ’trigger food’ optreden. Dit maakt het ontzettend moeilijk om de juiste voedselcomponenten te identificeren.